Laat je gegevens achter voor een vrijblijvend gesprek en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Diensten

Dit is wat we doen

VOOR DE CONSUMENT

Met concepten als TVGiDS.tv, Ticketveiling.nl en Buienalarm (in samenwerking met Franklin van Velthuizen) werken we voor en met de grootste onafhankelijke mobile publishers van Nederland. Concepten die elke maand miljoenen bezoekers trekken. Intuïtief, up-to-date en snel geladen. De belangrijkste elementen om concepten voor de massa succesvol te laten zijn.

ZAKELIJKE APPLICATIES

Jouw controleur legt een probleem vast door een foto te maken. Jouw engineer op locatie heeft de bedrijfsdatabase tot zijn beschikking, zonder afhankelijk te zijn van een werkende internetverbinding. Op deze wijze versterken mobiele concepten uw interne bedrijfsprocessen. Apps met een duidelijke ROI.

MOBILE LOYALTY

Jij hebt de perfecte aanbieding voor uw klant. Dit wil je hem (m/v) laten weten op het moment dat dat het beste uitkomt. Wanneer hij in de winkel is. De klant doet mee aan het spaarprogramma en heeft altijd zijn klantenkaart bij zich op zijn mobiele telefoon. Apps die direct bijdragen aan jouw omzet.

M-COMMERCE

Je hebt een goed lopende webshop en de bezoeker gebruikt zijn mobiele telefoon om hem te bezoeken. Jouw m-shop is veilig, gebruiksvriendelijk en altijd beschikbaar. De bezoeker kan de hele transactie zonder hindernissen afronden. Zo draagt een app bij aan jouw omzet.