Bent u geïnteresseerd naar wat Mobile Pioneers voor u, of uw bedrijf, kan betekenen?Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Diensten

Dit is wat we doen

VOOR DE CONSUMENT

Met concepten als TVGiDS.tv, Ticketveiling.nl en Buienalarm (in samenwerking met Franklin van Velthuizen) werken we voor en met de grootste onafhankelijke mobile publishers van Nederland. Concepten die elke maand miljoenen bezoekers trekken. Intuïtief, up-to-date en snel geladen. De belangrijkste elementen om concepten voor de massa succesvol te laten zijn.

ZAKELIJKE APPLICATIES

Uw controleur legt een probleem vast door een foto te maken. Uw engineer op locatie heeft de bedrijfsdatabase tot zijn beschikking, zonder afhankelijk te zijn van een werkende internetverbinding. Op deze wijze versterken mobiele concepten uw interne bedrijfsprocessen. Apps met een duidelijke ROI.

MOBILE LOYALTY

U heeft de perfecte aanbieding voor uw klant. Dit wilt hem (m/v) laten weten op het moment dat het beste uitkomt. Wanneer hij bij uw winkel is. Uw klant doet mee aan het spaarprogramma en heeft altijd zijn klantenkaart bij zich op zijn mobiele telefoon. Apps die direct bijdragen aan uw omzet.

M-COMMERCE

U heeft een goed lopende webshop en uw bezoeker gebruikt zijn mobiele telefoon om u te bezoeken. Uw m-shop is veilig, gebruiksvriendelijk en altijd beschikbaar. Uw bezoeker kan de hele transactie zonder hindernissen afronden. Zo draagt een app bij aan uw omzet.

[masterslider_pb id=”8″]